Aquesta política de privacitat estableix les bases sobre les que Ivan Garriga Edo tracta la informació de caràcter personal que tu ens facilites quan ens visites i ens escrius a través d’aquesta web.

Aquesta política de privacitat i Condicions d’ús poden ser modificades i actualitzades, és la seva responsabilitat revisar-les periòdicament, ja que seran aplicables els termes que es trobin vigents en el moment d’ús de la plataforma.

 

RECOLLIDA DE DADES PERSONALS I FINALITATS DEL TRACTAMENT
Com a usuari et compromets a llegir i comprendre la política de privacitat, així com a facilitar dades veraces i exactes, en el cas que ens estiguis facilitant dades personals de tercers et responsabilitzes d’haver obtingut el consentiment per al tractament d dades que aquí t’exposem.
Ivan Garriga com a responsable del fitxer tractarà les seves dades amb les següents finalitats:

Atendre les sol·licituds que ens planteja a través de qualsevol dels mitjans posats a la seva disposició per contactar amb nosaltres.
Contactar amb les persones a través de correu electrònic o altres comunicacions informàtiques similars, per tal de compartir informació que pugui ser del seu interès sobre els nostres futurs esdeveniments o en general els nostres concerts, publicacions i fusions.

 

SUBSCRIPCIÓ A LA NEWSLETTER
En cas que autoritzis la subscripció a la Newsletter et proporcionarem informació sobre les nostres Gires, tots els nostres discos i les notícies relacionades amb les formacions que considerem que poden ser del teu interès. Aquestes comunicacions les rebràs mitjançant el correu electrònic o qualsevol altre mitjà electrònic equivalent, així com via telefònica.

La subscripció a la Newsletter Ivan Garriga pot comportar l’ús de les seves dades personals perquè puguem posar a la seva disposició publicitat personalitzada en relació als nostres esdeveniments segons les teves preferències mostrades.

En el moment que ho desitgi podrà donar de baixa la seva subscripció a la Newsletter seguint les instruccions que t’indiquem en cadascuna de les comunicacions enviades, la baixa de la seva subscripció serà immediata.

Protecció de dades personals
De conformitat amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, totes les dades que vostè voluntàriament ens faciliti com a usuari, en cas d’enviar el formulari de contacte a través del nostre lloc WEB o dirigint-te a nosaltres a través de qualsevol de les adreces electròniques que et facilitem, seran incorporades per al seu tractament al fitxer amb titularitat d’Ivan Garriga.

Els Responsables del Tractament es comprometen a respectar la confidencialitat de les seves dades personals i a garantir l’exercici dels seus drets. És per això que en tot moment podràs exercitar el teu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant un enviament al correu electrònic: violi@ireneg6.sg-host.com, indicant-nos el motiu de la seva sol·licitud.

 

UTILITZACIÓ DE COOKIES
Utilitzem cookies pròpies, és a dir, petits fitxers d’informació sobre la seva navegació en aquesta plataforma, la finalitat principal de la qual, és facilitar tot el possible la seva navegació en la nostra plataforma.